Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţinut pentru furt dintr-o mănăstire

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din Vâlcea a fost depistat imediat după ce a sustras bani dintr-o chilie a mănăstirii Râmeţ, el fiind reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, potrivit unui comunict transmis luni, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 3 martie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, imediat după ce ar fi sustras o sumă de bani dintr-o chilie a unui lăcaş de cult din localitatea Râmeţ. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 3 martie, s-ar fi deplasat, împreună cu un minor de 15 ani, în zona lăcaşului de cult, pentru a apela la mila publică. Ulterior, bărbatul ar fi forţat un geam lăsat întredeschis şi ar fi pătruns în zona unde sunt amplasate chiliile, iar din interiorul uneia ar fi sustras 120 de euro şi 250 de lei", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru furt calificat. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.