Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Returul finalei Copei Libertadores, dintre River Plate și Boca Juniors, nu se va juca în Argentina

www.publika.md
River Plate

Meciul dintre formaţiile din Buenos Aires River Plate şi Boca Juniors, din manşa a doua a finalei Copei Libertadores, amânat din cauza unor incidente, nu se va juca în Argentina, a anunţat Confederaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) informează news.ro

Partida va avea loc la 8 sau 9 decembrie.

"Este mai prudent ca meciul să nu se joace în Argentina. Finala se va disputa la 8 sau 9 decembrie, într-un loc ce va fi stabilit de Conmebol", a anunţat forul, pe Twitter.

Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre River Plate şi Boca Juniors, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă seară, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza incidentelor.

Decizia de amânare a venit după ce, în drum spre stadion, autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat cu pietre şi cu gaze lacrimogene. Unii jucători au fost răniţi de geamul spart sau afectaţi de gazul inhalat. De asemenea, în afara stadionului au avut loc şi confruntări între suporteri şi forţele de ordine.

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul La Bombonera, Boca Juniors a remizat cu River Plate, scor 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.