Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Returul finalei de Cupa Libertadores, River Plate - Boca Juniors, amânat din cauza unor incidente

ilfovsport.ro
minge fotbal

Președintele CONMEBOL, dar și cei ai celor două cluburi, River Plate și Boca Juniors, au decis amânarea returului din finala de Cupa Libertadores, în urma incidentelor petrecute în afara stadionului.

Autocarul celor de la Boca a fost atacat cu o ploaie de pietre de fanii lui River, în drumul din cartierul Puerto Madero spre stadionul Monumental, iar trei jucători au ajuns la spital, printre care și căpitanul Pablo Perez, care a suferit o leziune la cornee, din cauza cioburilor, scrie Mediafax.

La sosirea autocarului la stadion, Carlos Tevez a avut de suferit după ce a inhalat și el spray lacrimogen folosit de forțele de ordine pentru dispersarea fanilor turbulenți. Medicii au intervenit imediat pentru a-i consulta pe jucătorii afectați. Unii dintre jucători au și vomitat în vestiare, din cauza gazelor lacrimogene.

"Nu se poate juca în aceste condiții", a declarat Alejandro Dominguez, președintele Confederației de Fotbal din America de Sud, (CONMEBOL), citat de Reuters. Astfel că meciul se va juca duminică, 25 noiembrie, la ora locală 17:00 (ora 22:00 a României).

În tur, rezultatul dintre cele două rivale a fost 2-2, pe terenul celor de la Boca Juniors, astfel că un egal la mai puţin de două goluri ar fi în avantajul celor de la River Plate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.