Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniune a Biroului Politic Judeţean al PNL Iaşi, unde ar urma să se discute susţinerea lui Mihai Chirica la Primăria Iaşi

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi se va întruni sâmbătă seară şi ar urma să discute şi susţinerea candidaturii lui Mihai Chirica la Primăria Iaşi, fie din partea PNL, fie ca independent. Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, afirma, în urmă cu doi ani, în momentul excluderii sale din PSD, că ar putea deveni liberal doar dacă PNL îşi schimbă numele în PSD, anunță news.ro.

Întrebat de jurnalişti, în urmă cu doi ani, la finalul unei reuniuni a PSD Iaşi în care s-a discutat excluderea sa din partid, dacă se gândeşte să se înscrie în PNL, Mihai Chirica a precizat că “dacă îşi schimbă PNL numele în PSD, atunci mai discutăm“.

Citește și: Traian Băsescu explodează: Va arunca în aer!

Iniţial, Mihai Chirica a râs când a auzit întrebarea şi i-a spus jurnalistului: "Cred că aţi stat mult în zăpadă, mă iertaţi că spun lucrul ăsta. O întrebare mai interesantă aveţi?“

Ulterior, Mihai Chirica a completat: "Discutăm despre social-democraţie. Dacă îşi schimbă PNL numele în PSD, atunci mai discutăm“.

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi se va întruni sâmbătă seară, iar surse din cadrul filialei afirmă că va fi luată în discuţie susţinerea candidaturii lui Mihai Chirica la Primăria Iaşi, fie ca membru PNL, fie în calitate de independent.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seară la RTV că nu se va opune susţinerii candidaturii la funcţia de primar al municipiului Iaşi a lui Mihai Chirica, fie ca independent, fie ca membru PNL şi că acesta ”nu mai are nicio treabă cu PSD”.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur: Acest fapt arată cât de bolnavă este România!

Orban a spus că decizia susţinerii lui Chirica aparţine organizaţiei PNL Iaşi.

"Nu am spus că e candidatul PNL. Dacă organizaţia PNL Iaşi se poate înţelege pe un program de guvernare locală, într-o formă sau alta, să îl sprijine ca şi candidat PNL, ca şi candidat independent, am spus că eu nu mă voi opune. Asta e o decizie care până la urmă o iau cei din Iaşi, care cunosc foarte bine, care trăiesc acolo. Ar fi culmea să mă opun unui astfel de proiect”, a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.