Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniune tensionată cu privire la Siria - Trump spune despre Pelosi că este o persoană foarte bolnavă

Instagram
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus miercuri despre şefa Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, că este "bolnavă", după ce o catalogase ca fiind un om politic "de mâna a treia" în cadrul unei reuniuni tensionate la Casa Albă pe subiectul Siria, transmite EFE potrivit Agerpres

"Nancy Pelosi are nevoie de ajutor urgent! Fie e ceva în neregulă cu ea, la "mansardă", fie pur şi simplu nu-i place măreaţa noastră Ţară. A făcut o cădere nervoasă totală azi la Casa Albă. A fost foarte trist de văzut. Rugaţi-vă pentru ea, este o persoană foarte bolnavă!", a scris Trump pe contul său de Twitter.

În alt tweet, Trump evocă aceeaşi cădere nervoasă a democratei alături de o imagine cu aceasta în picioare şi arătând spre preşedinte la întâlnirea de la Casa Albă de miercuri, o imagine pe care şefa Camerei Reprezentanţilor a preluat-o rapid ca fotografie de copertă a contului său de Twitter.

Postările lui Trump de pe Twitter au venit la câteva ore după ce Pelosi şi alţi lideri democraţi au părăsit brusc o reuniune despre Siria la Casa Albă ca urmare a unor presupuse insulte adresate de Trump preşedintei Camerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.