Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniunea 'Friends' va începe să fie filmată peste o lună, a dezvăluit David Schwimmer, interpretul personajului Ross Geller

Anticipata reuniune a membrilor serialului "Friends" (Prietenii tăi), amânată din cauza pandemiei, va începe să fie filmată peste o lună, a dezvăluit într-un interviu radiofonic David Schwimmer, interpretul personajului Ross Geller, relatează EFE.

"Se va întâmpla peste mai puţin de o lună, voi merge la Los Angeles", a spus actorul în vârstă de 54 de ani într-o discuţie cu Andy Cohen, prezentator al postului de radio SiriusXM, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’

"În sfârşit am găsit o modalitate de a filma în siguranţă şi o mare parte va avea loc în exterior unde, după cum ştii, trebuie să respecţi normele sanitare", a spus el.

Schwimmer, Jenniffer Aniston (52), Courtney Cox (56), Lisa Kudrow (57) Matt LeBlanc (53) şi Matthew Perry (51) ar fi trebuit să se reunească pentru acest "special" emis de platforma HBO Max în mai 2020, însă pandemia de coronavirus a amânat proiectul de nenumărate ori.

Potrivit mediilor americane, fiecare dintre actori va primi între 2,5 şi 3 milioane de dolari pentru a participa la această reuniune.

Deşi milioane de fani ai "Friends" au suspinat ani de-a rândul pentru noi episoade ale serialului, această reuniune nu va fi un alt episod de ficţiune, ci o emisiune stil "retrospectivă" cu interviuri ale actorilor care au făcut parte din distribuţie.

Deocamdată nu se ştie cine va realiza aceste interviuri, dar Schwimmer a infirmat în interviul acordat lui Cohen că ar fi vorba de Ellen DeGeneres sau Billy Crystal.

Până la începutul anului 2020, "Friends" a fost difuzat de Netflix, însă Warner a plătit peste 400 de milioane de dolari pentru a recupera popularul serial, care a devenit una dintre "bijuteriile" grilei HBO Max, unde poate fi văzut din mai anul trecut.

Popularul show, lansat la 22 septembrie 1994, s-a încheiat în 2004 după zece sezoane cuprinzând 236 de episoade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.