Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuşită de senzaţie a fetelor de la Sepsi Sf. Gheorghe: S-au calificat în faza play-off a FIBA EuroCup la baschet feminin

minge de baschet

Campioana en-titre a României la baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe, s-a calificat joi, pe teren propriu, în faza play-off a a FIBA EuroCup, după ce a învins formaţia slovacă Piestanske Cajky, cu scorul de 64-57 (35-23), în ultimul meci din grupa D a competiţiei. În cealaltă partidă din grupa D, Hatay BB – Energa Torun, scor 66-58 (32-24).

La finalul meciurilor din grupa D, clasamentul este următorul: 1. Hatay BB 12 puncte, 2. Sepsi 8 puncte, 3. Energa Torun 8, Piestanke 8 puncte. Anterior, Sepsi a obţinut următoarele rezultate: 49-86 şi 71-49 cu Energa Torun (Polonia), 52-54 cu Piestanske Cajky (Slovacia), 63-80 şi 67-73 cu Hatay BB. Primele două clasate din fiecare din cele 10 grupe, plus două echipe de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, se vor califica în faza play-off a FIBA EuroCup, în total 24 de echipe din cele două conferinţe.

Se va forma un clasament 1-24, iar primele opt vor obţine calificarea direct în optimile de finală, în timp ce echipele de pe locurile 9-24 vor juca eliminatoriu pentru încă opt locuri în optimi. Acestea vor fi urmate de partidele din sferturi, semifinale şi finală, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.