Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire de senzație a naționale U21 în meciul cu Belgia după ce a fost condusă cu 3-1. România rămâne neînvinsă sub comanda lui Mirel Rădoi

mirel radoi

Naționala lui Mirel Rădoi dacă nu câștigă, nici nu pierde. România U21 a fost condusă cu 3-1 la Cluj, însă tricolorii mici au luptat până în ultimele secunde ale partidei și au marcat două goluri în două minute și au închis tabela de marcaj cu rezultatul 3-3.

Belgia a deschis scorul în minutul 35, Cools a șutat puternic din afara careului, iar balonul a prins vinclul porţii lui Ionuţ Radu. Băieții lui Rădoi au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize. Mbenza l-a faultat în careu pe Vlad Dragomir, iar centralul partidei a dictat penalty pentru România.

Jucătorul lui Hagi, Drăguş a executat impecabil lovitura de la 11 metri, pe centru, iar tabela arăta la pauză 1-1.

În repriza a doua, oaspeții s-au jucat cu apărarea României și au marcat de două ori în două minute. Iseka și Mbenza au punctat pentru belgieni.

România a surprins din nou. A repetat scenariul din prima repriză. A egalat. De data aceasta a avut de recuperat două goluri, însă nu a fost o problemă. În minutul 90, Darius Olaru a primit o pasă la marginea careului şi a șutat cu stângul direct în vinclul porţii lui De Wolf. Două minute mai târziu, Andrei Ciobanu a primit o pasă în interiorul careului şia șutat cu interiorul piciorului drept, stabilind scorul final 3-3.

Sub îndrumarea lui Mirel Rădoi, naționala României U21 nu a pierdut niciun meci. În preliminariile pentru EURO 2019 a bifat patru victorii, iar în amicalul cu Belgia U21 a remizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.