Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire de senzație în PSD. Șah la baronul PNL de Ilfov

sah

Deputatul Ninel PEIA a fost reprimit in PSD Ilfov  chiar pe functia de Vicepresedinte PSD Ilfov. Sursele noastre spun ca acesta va fi pe locul 1 pe lista PSD Ilfov la Consiliul Judetean si Candidatul PSD Ilfov la Presedentia Consiliului Judetean Ilfov. Jocul alegerilor din Ilfov se reseteaza. Liberalul Marian Petrache are acum un contracandidat puternic la Presedentia Conslilului Judetean Ilfov .

Vezi și: Momente HALUCINANTE la Antena 3 cu Marian Munteanu/ FOTO

Se pare ca porogramul politic al PSD pentru Bucuresti si Ilfov va cuprinde Dezvoltarea zonei Metropolitane Bucuresti - Ilfov cu atragerea de investitii din fonduri europene si investitii private de peste 20 miliarde de euro. Prioritare vor fi : infrastructura comuna de transport, sanatate, invatamant,  mediu, turism,  infrastructura de apa si canalizare, 4 parcuri industriale mari, o zona de liber schimb.

Nu putem uita cum neintelegerile dintre fostul Primar al Capitalei si CJ Ilfov au dus la pierderea a peste 360 milioane de euro din fonduri europene prevazute pentru o instalatie de cogenerare energie electrica si termica din deseurile menajere.

Programul are in vedere si atragerea a peste 1 miliard de euro de la UE pentru protejarea si punerea in valoare a celor 5 Arii Protejare Natura 2000 ( protejate de UE) existente in Bucuresti si Ilfov cu o suprafata de peste 10.000 Ha.

Probramul Firea – Peia doreste sa faca din Bucuresti- Ilfov  exact ce s-a facut in regiunea metropolitana din PARIS. Bucurestiul are nevoie de spatiu vital pentru dezvoltare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.