Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire după aproape zece ani - Petra Kvitova s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

Petra Kvitova

Jucătoarea Petra Kvitova (Cehia), locul 11 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Laura Siegemund (Germania), locul 66 WTA, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

Kvitova s-a impus după un meci care a durat o oră şi 20 minute. Sportiva cehă este pentru a doua oară în carieră în penultimul act al French Open, după ediţia 2012.

În semifinale, ea va evolua cu învingătoarea meciului Danielle Collins (SUA), locul 57 WTA - Sofia Kenin (SUA), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4.

Citește și: Adevărata față a MODESTIEI a fostului șef de la UNIFARM - Ar fi cerut 2,5 euro per combinezon pentru sine la comanda făcută în pandemie

În cealaltă semifinală se vor întâlni Iga Swiatek (Polonia), locul 54 WTA, şi Nadia Podoroska (Argentina), locul 131 WTA, venită din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.