Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revin munții de gunoi în Sectorul 1? Romprest anunță că va diminua prestația/ Primarul susține că nu este niciun pericol

Facebook
clotilde romprest

Problema gunoiului din Sectorul 1 pare a fi una fără sfârșit, iar scandalul dintre primarul Clotilde Armand și firma de salubrizare Romprest intră într-o nouă etapă. Romprest a anunțat că va diminua prestația din cauza datoriilor înregistrate de Primăria Sectorului 1.

”Singura obligație în sarcina autorității contractante în Protocolul mai sus invocat a fost aceea a asigurării finanțării continue a serviciului de către Sectorul 1, conform obligațiilor sale legale, prin achitarea la termenul asumat a facturilor emise pentru serviciile prestate în conformitate cu programele anexă la protocol. Or, Autoritatea contractantă a încălcat această singură obligație asumată, la data prezentei înregistrându-se restanțe la plata facturilor curente aferente lunilor iulie și august 2022 în cuantum de peste 10,5 milioane de lei, facturi care au termenul de scadență depășit cu peste 30 zile, depășind cu mult cele 5 zile asumate de către Sectorul 1 prin Protocolul nr. 2”

Romprest va avea prestație diminuată începând din acest weekend.

”Romprest va presta programe de salubrizare stradală cu frecvențe diminuate, începând cu data de 16.10.2022, ora 7.00. Programul de prestație diminuat va fi transmis în data de 15.10.2022 către Poliția Locală Sector 1 – Direcția control urban”.

Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a făcut trimitere sâmbătă seara la situaţia din sectorul 1.

''După o săptămână de atacuri politice la adresa primarului S1 Clotilde Armand, acum se trece la nivelul următor: Romprest ameninţă că nu va mai ridica gunoiul lăsat de populaţie pe străzi şi nu va mai mătura stradal începând de mâine. A naibii coincidenţă'', a scris acesta pe Facebook.

Clotilde Armand i-a răspuns la postare: '' Aş vrea să staţi liniştiţi şi să ştiţi că nu mai există pericol să fie din nou gunoiul pe străzi''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.