Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revine pe tapet suspendarea lui Băsescu? Semnal INCENDIAR din PSD

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, cel care a anunțat și inițiativa lui Tăriceanu de a-l suspenda pe Băsescu, face o nouă declarație care aprinde spriritele pe scena politică. Mădălin Voicu susține că Traian Băsescu ar trebui pedepsit, pentru că este ”un fel de golan”. 
"Probabil că noi ne inflamăm prea tare. După părerea mea, Traian Băsescu este un fel de golan, şi o spun cu toată responsabilitatea, nu ca să jignesc, este o constatare, iar Elena Udrea, cu toate că îşi doreşte să fie un politician versat, ambiţios, a devenit doar o gagică. Deci ei doi se merită, cum ar veni. Nu am niciun dubiu că ei vor sfârşi într-un soi de derizoriu", a opinat Voicu, informează Antena 3.
Deputatul a explicat că ţara a avut foarte mult de suferit din cauza preşedintelui şi că acesta nu are nici cea mai mică urmă de vinovăţie.
"Sugerez, la fel ca Radu Tudor, să nu ne încrâncenăm foarte tare. Ce este grav, trist este faptul că noi trebuie să luăm parte la toată mizeria asta pe care a instaurat-o Traian Băsescu de 10 ani de zile. Nesimţirea şi grotescul merg până într-acolo când îl vedem pe Traian Băsescu relaxat, râzând. Noi am avut 10 ani de zile un preşedinte în halul acesta, care nu a adus decât ruşine şi dispreţ. Din cauza lui Traian Băsescu, ţara asta a ajuns un soi de colonie, pentru că a vândut-o cu tot cu populaţie."
De asemenea, social-democratul a explicat că preşedintele merită pedepsit pentru ultimii 10 ani.
"Traian Băsescu merită măcar o treime din tot răul pe care l-a făcut acestei ţări. Merită şi suntem obligaţi să îl pedepsim aşa cum merită. Noi trebuie să îl luăm ca reper. Să nu facem ce a făcut Traian Băsescu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.