Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVINE X-Factor, cu Răzvan și Dani în rol de prezentatori: Cine va face parte din juriu

razvan si dani

Răzvan și Dani de la Neatza se întorc în rolul de prezentatori la X-Factor, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Antena 1 a stabilit și juriul emisiunii: Loredana (jurat Next Star) și Florin Ristei vor sta lângă Delia și Ștefan Bănică, în locul lui Carla's Dreams și Horia Brenciu.

Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan și Dani, astăzi, în emisiunea Neatza. Au fost anunțate și audițiile, care încep și se țin doar în București, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei.

Citește și: Drumul lung al agoniei. Cum și-au bătut joc magistrații de o fetiță de 11 ani violată de un bărbat de 52 de ani .

Antena 1 a făcut o mișcare surpriză pe zona de talent show-uri. Postul TV resuscitează formatul X-Factor, după un sezon de pauză. A fost anunțat castingul, în urmă cu o lună.

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.