Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista Dilema veche îşi suspendă versiunea tipărită și va fi publicată doar online

dilema veche

Revista „Dilema veche” îşi suspendă versiunea tipărită şi va fi publicată, pentru o vreme, doar online, a anunţat marţi seară redactorul-şef al publicaţiei.

„După 27 de ani de apariţie neîntreruptă în print, această decizie este în mod special dureroasă”, se arată în mesajul publicat online. El a punctat că, deşi a rezistat „presiunii spiritului online”, actuala conjunctură economico-socială face ca revista să dispară o perioadă de pe piaţă, potrivit News.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

„Ar fi «corect civic» să spunem că am luat această decizie ca să protejăm cititorii şi distribuitorii. Dar motivul real este acela al dispariţiei pieţei: reţelele de distribuţie s-au prăbuşit, iar oamenii care ne cumpărau de la chioşcuri cu emoţionantă fidelitate săptămână de săptămână au dispărut sub puterea Ordonanţelor Militare. Sperăm, desigur, să revenim în versiune tipărită imediat ce se va putea”.

Noul număr va fi pus la dispoziţie în format PDF, începând de joi, pe site-ul dilemaveche.ro.

„De acum înainte, pentru scurt timp, sperăm, ne veţi găsi exclusiv online. Revista se va reorganiza începând de luni, 6 aprilie, după un nou ritm de viaţă, specific noului mediu. Rămânem ce-am fost, suntem prea vechi ca să ne schimbăm, doar că trecem de la substanţa hârtiei la impalpabilul virtual”, a concluzionat Sever Voinescu, redactorul-şef.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.