Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista Rolling Stones îi umilește istoric pe Celine Dion, Sting sau Diana Ross: Au fost scoși de pe lista marilor cântăreți

Facebook
celine dion

Excluderea lui Celine Dion din lista celor mai mari 200 de cântăreți din toate timpurile realizată de revista Rolling Stone stârnește indignare, scrie CNN. Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde nume importante, de la Aretha Franklin la Rosalía și alți artiști cunoscuți pentru cântece remarcabile. Dar multe presoane reclamă absența lui Dion de pe listă. Printre aceștia se numără producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert. Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluși și alții, printre care Dionne Warwick, Diana Ross și Sting.

Publicația a părut să anticipeze nemulțumirile. "Înainte de a începe să derulați (și să comentați), rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu lista celor mai mari voci", a notat introducerea. "Talentul este impresionant; geniul este transcendent".

Dion a anunțat recent că amână mai multe spectacole din turneul din Europa după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică care nu îi permite să cânte așa cum era obișnuită.

Afecțiunea de care suferă, sindromul "stiff-person", este "un sindrom rar și progresiv care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării", potrivit Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.