Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTA bărbatului despre care s-a spus că a adus coronavirusul în România

Los Angeles Times
coronavirus

Italianul despre care se consideră că ar fi adus coronavirusul în România se revoltă și spune că el nu a dat boala nimănui. Cesare Emendatori este considerat Pacientul 0 al României, însă tânărul care ar fi luat coronavirus de la el s-a vindecat miraculos la două zile distanță. Există posibilitatea ca tânărul să nu fi avut coronavirus, întrucât după izbucnirea epidemiei în România au fost făcute multe teste care au arătat rezultate fals pozitive.

Citește și: ȘOCANT Soțul mezzosopranei ajunsă la spital în comă după ce a fost lăsată să agonizeze ore întregi a schimbat-o de haine

"Eu nu am infectat pe nimeni. Nici în România, nici aici. Acolo am ajuns marți noapte la Craiova, cu un avion. Am mers direct acasă, acolo am avut febră, dar am luat o tachipirină (nr. paracetamol) și dimineață nu mai aveam febră. Am fost la primărie să plătesc taxele. Am scos bani, am plătit taxele și am mers acasă. Atunci am avut iar febră. (...)  În România eram un delincvent și un purtător de virus, în Italia devenisem un infectat care a adus virusul din România. Nici nu știai ce să faci...", a declarat italianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.