Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în PSD Dâmbovița după excluderea lui Țuțuianu! Atac la Liviu Dragnea: 'Nu poţi confisca un partid, nu poţi executa lideri pe bandă rulantă'

PSD
PSD sigla

Deputatul PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă şi-a arătat, marţi, într-o postare pe Facebook, susţinerea pentru Adrian Ţuţuianu, spunând că va fi alături de acesta în demersul său, oricare ar fi acesta. 

''Organizaţia PSD Dâmboviţa a fost una dintre cele mai puternice la nivel naţional. Am câştigat toate bătăliile electorale cu Adrian Ţuţuianu preşedinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo şansă. Ca atare şi susţinerea pentru domnia sa este totală şi necondiţionată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este şi al nostru. PSD Dâmboviţa a realizat prea multe lucruri bune în toţi aceşti ani ca să renunţăm atât de uşor la ele. Şi pentru ce? Şi pentru cine? Cui foloseşte această destabilizare? Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom şti şi cine sunt duşmanii din interior ai PSD'', a afirmat Oana Vlăducă. 

Aceasta a subliniat că nu a crezut că opiniile exprimate în cadrul PSD pot duce la excluderea din partid. 

''Niciodată nu am crezut că opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale şi iraţionale. Nu poţi confisca un partid, nu poţi executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate. Imaginea unui partid despre care s-au spus mereu multe lucruri, dar niciodată că nu ar şti să guverneze, este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership (...). Suntem parlamentari cu o activitate energică în teritoriu. Aprecierile noastre nu se bazează pe studii şi analize teoretice, ele sunt percepţia directă a dialogului cu oamenii'', a mai spus deputatul PSD. 

Adrian Ţuţuianu a fost exclus, luni, din PSD, în urma unei decizii luate în Comitetul Executiv al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.