Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta localnicilor din satul terorizat de hoțul evadat acum o lună: 'Poliția nu reușește să-l prindă, e incompetentă'

onorel lupu detinut evadat

De aproape o lună, polițiștii din Prahova se chinuie să prindă un hoț evadat de la penitenciarul Ploiești, individ care a ajuns să terorizeze un sat întreg.

Este vorba despre Onorel Lupu, condamnat pentru furt care a reușit să fugă de la o secție exterioară a închisorii pe 18 aprilie. De atunci, bărbatul de 41 de ani trăiește în pădure și, din când în când, întră în gospodăriile oamenilor pentru a-și face aprovizionarea.

Doar în satul Matița din comuna Păcureți, cel puțin patru case au fost sparte de el. Localnicii sunt de-a dreptul disperați și au ajuns să facă pânde pentru a-și păzi casele și frigiderele.

După COVID-19, ar trebui să ne temem de un virus și mai periculos? Explicațiile specialiștilor

În tot acest timp, polițiștii din Prahova, care susțin că au probe că autorul este evadatul Onorel Lupu, nu reușesc să-l prindă. Oamenii sunt revoltați și spun că polițiștii sunt incompetenți. "De atâtea săptămâni stăm cu frică, că poate ne și omoară. Polițiștii au venit, s-au uitat pe aici, dar nu l-au găsit", spune o femeie din satul terorizat de hoț.

Contactați telefonic, reprezentanții IPJ Prahova susțin că, în acest caz, cercetările continuă, dar că, deocamdată, bărbatul nu a fost prins.

Șef nou la IPJ Prahova

De la începutul acestei luni, la conducerea IPJ Prahova a fost numit comisarul șef Marian Iorga, fost comandat al IPJ Călărași, polițist despre care sindicalistul Dumitru Coarnă susține că a comis mai multe infracțiuni și că are legături cu persoane din lumea interlopă și cu politicieni. De cealaltă parte, Marian Iorga spune că nu a încălcat legea și că așteaptă rezultatul verificărilor în cazul său, caz despre care știe inclusiv ministrul afacerilor interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.