Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta lui Mel Gibson față de alegațiile Wyonei Ryder - ' A minţit legat de asta în urmă cu mai mult de un deceniu, minte şi acum'

IMDb
Mel Gibson

Mel Gibson, acuzat recent de Winona Ryder că a făcut în trecut afirmaţii antisemite şi homofobe, a transmis că acestea sunt „100% false” şi că actriţa „a minţit legat de asta în urmă cu mai mult de un deceniu şi minte şi acum”. Ulterior, ea a spus că îşi susţine afirmaţiile şi a oferit mai multe detalii despre incident, potrivit news.ro.

Citește și: Lovitură DURĂ de la DNA pentru directorul UNIFARM - Control judiciar pentru fapte de luare de mită, abuz și favorizarea unor persoane

Un reprezentant al lui Gibson a declarat marţi seară pentru Variety: „Sunt 100% false. Ea a minţit legat de asta în urmă cu un deceniu, când a vorbit cu presa, şi minte despre asta şi acum”.

Ryder a reiterat acuzaţiile într-un interviu acordat recent Sunday Times, în care a spus că Gibson a făcut remarci antisemite şi homofobe la o petrecere. Ea a povestit lucruri similare în trecut.

„Eram la o petrecere cu unul dintre prietenii mei buni, iar Mel Gibson fuma şi stăteam de vorba. El i-a spus prietenului meu, care era homosexual: «A, stai, voi lua Sida?». Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: «Nu eşti un şmecher din cuptor, nu?»”.

Ryder a spus că Gibson a încercat apoi să se scuze pentru comentarii, lucru pe care purtătorul lui de cuvânt îl neagă.

„A minţit că el a încercat să se scuze apoi. A luat legătura cu ea, în urmă cu mai mulţi ani, pentru a o confrunta legat de minciunile ei şi ea a refuzat să vorbească despre asta cu el”.

În 2006, când Gibson a fost arestat pentru că a condus sub influenţa alcoolului, a spus poliţiştilor: „Evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume!”. Despre asta, zece ani mai târziu, a declarat că „a fost un incident nefericit” şi că a fost înregistrat ilegal de un poliţist „fără scrupule, care nu a fost vreodată pus sub acuzare pentru asta”.

„Cred că, pentru cine sunt, nu îmi este permis să am vreodată o cădere nervoasă”, a mai spus el.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

Gibson a folosit insulte rasiste şi în timpul unei dispute cu fosta parteneră Oksana Grigorieva, înregistrare care a fost dezvăluită în 2010. Deşi a fost blamat, cariera lui Mel Gibson nu a avut foarte mult de suferit în urma acestor incidente. În 2017, a primit o nouă nominalizare la Oscar, pentru regia „Hacksaw Ridge”, iar în ultimii ani a jucat în filme ca „Daddy's Home 2” (2017) şi „Force of Nature” (2020).

După cele transmise de Gibson, Ryder a spus că îşi susţine acuzaţiile. „Cred în mântuire şi iertare şi sper ca domnul Gibson a găsit un mod sănătos de a-şi confrunta demonii, dar eu nu sunt unul dintre ei”.

Ea a precizat că incidentul a avut loc la jumătatea anilor 1990 şi că prietenul ei era Kevyn Aucoin, homosexual declarat, make-up artist pentru vedete ca Whitney Houston şi Cher, care a murit în 2002.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.