Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta lui Prigojin: Oficialii americani urmăresc îndeaproape situația din Rusia

Agerpres - Reuters
Evgheni Prigojin

Administrația Biden urmărește situația care se desfășoară în Rusia după ce șeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a promis că se va răzbuna împotriva conducerii militare a Rusiei din cauza a ceea ce a spus că este o lovitură cu rachete împotriva trupelor sale în Ucraina, a informat CNN.

„Monitorim situația și ne vom consulta cu aliații și partenerii cu privire la aceste evoluții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate, Adam Hodge, într-o declarație, potrivit CNN.

Președintele Joe Biden a fost, de asemenea, informat despre situație, a spus Hodge.

Un oficial american a declarat pentru CNN că văd cea mai recentă diatribă a lui Prigojin împotriva conducerii militare ruse, pe care el a numit-o „rău” și a promis că va trimite un „marș pentru dreptate” pentru a contracara, „ca ceva mai mult decât retorica lui obișnuită”, deoarece nu o fac. urmează o victorie ucraineană pe câmpul de luptă, a scris CNN.

„Acesta este real”, a spus oficialul pentru CNN, deși încă nu este clar care sunt intențiile exacte ale lui Prigojin. Alți doi oficiali ai administrației Biden au spus că oficialii din securitatea națională a Statelor Unite așteaptă să obțină o mai bună înțelegere a situației înainte de a comenta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.