Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltator! Atac din PLR la Diaspora

diaspora

Un atac dur la Diaspora vine din PLR. Romanii plecati in strainatate sunt criticati in termeni duri ca nu contribuie la bugetul de stat in schimb isi lasa "progeniturile" in tara sa fie educate pe bani publici, vin sa sa se trateze in spitalele din Romania pe bani publici, toate astea fara sa plateasca taxe si impozite in tara.

Cel care face aceste critici este Mircea Pal, membru în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și director economic al Aeroportului Internațional Satu Mare. El a postat pe contul său de Facebook un mesaj care incepe astfel: ”Dragă diaspora, ai venit dar ai plecat... Nu-i corect!!!” si continua:

”Dragă diaspora, cum îţi place să te numeşti acum, te aşteptăm acasă. Unul dintre lucrurile bine făcute ar fi să participi la sistemul de sănătate cu impozite pentru a putea avea grijă de părinţii tăi. Un alt lucru bine făcut ar fi să plăteşti impozite în ţară pentru a putea să îţi educăm copiii corect. Nu este suficient să comentezi despre faptul că în ţara asta nu se face nimic bine, ar trebui să cotizezi, pentru că nu poţi face educaţie, sănătate şi protecţie socială fără bani. Nu este corect să îţi rupi spatele te miri pe unde după care să vii să te tratezi în România în sistemul de stat. Nu este corect să critici învăţământul când tu nu dai niciun ban acolo. Nu este corect să ceri ceva de unde tu nu ai pus nimic”, afirma Mircea Pal.

Membrul PLR ii critica pe cei din Diaspora mai ales pentru faptul ca "isi aroga dreptul de a face revolutie de la distanta", in conditiile in care povara familiilor lor este lasata pe umerii statului.

”Mulţi dintre cei care se băteau cu poliţia prin Franţa şi Italia în ziua alegerilor dorindu-şi să voteze împotriva comunismului au uitat că ne-au lăsat nouă copiii să îi creştem. Eu cred că nu s-au gândit niciun moment la faptul că progeniturile lor sunt educate pe banii contribuabililor din România. Nu s-au gândit că ei nu au participat cu niciun leu la pensia părinţilor lor. Au lăsat totul în seama plătitorilor de impozite din ţară şi au plecat să îşi caute norocul prin lume, iar acum îşi arogă dreptul de a face revoluţie de la distanţă”, apare pe contul lui Pal, conform Gândul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.