Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Doi jandarmi pun un bătrân pe caldarâm, cu forța, și îl încătușează pentru că nu purta mască

Scene revoltătoare au avut loc, sâmbătă seara, în București, chiar lângă Palatul Parlamentului! Un bătrân a fost imobilizat cu forța și încătușat pentru că nu purta masca. Asta, în condițiile în care, de exemplu, cei mai mulți dintre parlamentari, în frunte cu Diana Șoșoacă, nu poartă niciodată mască, iar jandarmii nu au intervenit niciodată nici măcar cu o simplă amendă, nu cu o încătușare forțată.

”Chiar în fața Parlamentului, un ofițer în rezervă al Armatei Române a fost agresat, trântit la pământ, călcat în picioare și dus la dubă de către câțiva jandarmi care au făcut de râs Jandarmeria Română prin modul abuziv în care s-au comportat.”, este descrierea la videoclipul revoltător cu jandarmii.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Bărbatul luase parte la un miting împotriva legii vaccinării obligatorii, unde nu purtase mască de protecție pe nas și gură. Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, dar acesta a refuzat și a plecat.

”- Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem. Nu vă spun, mă puteți identifica după și scrieți că nu am făcut-o. Și care e problema?

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

- Vă rugăm să rămâneți pe loc!

- Fără motiv îl agresați, fără motiv! Fără motiv, pur și simplu! Incredibil ce se întâmplă! Incredibil ce se întâmplă! Dumnezeule, ce face! Incredibil, nu am pomenit așa ceva! Incredibil, fără motiv!”, este o parte din discuția surprinsă cu telefonul mobil.

Bărbatul a fost imobilizat, băgat în duba Jandarmeriei și dus la Secția 17 de Poliție. El spune că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor.

Citește și: CTP: ‘Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Este finanțist și stăpânește această meserie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.