Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Familia Alexandrei Măceșanu este ÎMPIEDICATĂ să facă o contraexpertiză a rezultatelor de la INML

Facebook
alexandra macesanu

Procurorii DIICOT au anunțat că analiza antropologică a demonstrat că fragmentele de oase și dinți găsite în casa inculpatului Gheorghe Dincă provin de la un singur schelet, iar analizele genetice au indicat că profilul ADN aparține Alexandrei Măceșanu în proporție de peste 99,9%. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a declarat că va cere o contraexpertiză în străinătate, dar ar putea avea probleme.

Conform anumitor informații, o astfel de cercetare științifică ar putea fi făcută doar după trimiterea în judecată a dosarului și doar dacă magistrații vor accepta propunerea.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

”Am făcut toate demersurile, dar nu ne-au sosit hârtiile. Nu am făcut rost de aceste documente de la INML. Eu am vorbit cu cei de la DIICOT și au spus că nu au nicio problemă cu o contraexpertiză. Dacă cineva crede că familia va aștepta 3 ani să stăm după un rezultat, se înșală. Noi nu acuzăm INML, dar nu văd sensul unei amânări. ”, a declarat Alexandru Cumpănașu, luni seara, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.