Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Justificarea profesorului care A SĂRUTAT o elevă de clasa a IX-a, în sala de curs, în timp ce era filmat de alți copii: 'O susțineam moral' - VIDEO

Caz revoltător în învățământ! Un profesor a sărutat și pipăit, minute în șir, în timpul orelor, de față cu alți elevi, o fată din clasa a IX-a. Profesorul de limba engleză de la Liceul Tehnologic Forestier din municipiul Sighetu Marmaţiei, care a fost filmat în timp ce ar fi sărutat o elevă din clasa a IX-a, în vârstă de 15 ani, într-o sală de clasă, şi-a dat demisia din învăţământ, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Maramureş, Adriana Meşter.

Potrivit reprezentanţilor IŞJ Maramureş, profesorul Bogdan Paşca are o vechime în activitate de zece ani, iar în urma verificărilor a îndeplinit baremul testelor psihologice anuale şi putea să profeseze. Profesorul a precizat conducerii liceului că eleva pe care ar fi sărutat-o se afla într-un impas moral şi încerca să o susţină, conform IŞJ. De asemenea, dascălul dă vina pe colegii fetei, care au filmat momentul, și crede că aceștia au fost rău intenționați și au scos din context totul.

Citește și: A început bătălia pentru putere: Cine i-ar putea lua locul Laurei Codruţa Kovesi la DNA – mutarea Procurorului General România stă pe un „butoi cu pulbere”

"Am discutat cu conducerea unităţii de învăţământ despre acest incident filmat într-o sală de clasă chiar de către elevi (...) Conducerea şcolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuţie cu profesorul de engleză, care şi-a recunoscut fapta şi gravitatea acestei fapte, iar ca urmare şi-a dat demisia. Acesta şi-a dat demisia din învăţâmânt, el fiind titular pe catedra de limba şi literatura engleză a unui liceu tehnologic din Sighetu Marmaţiei. Un asemenea comportament deviant nu are ce să caute în niciun context, inclusiv unul educaţional", a spus Adriana Meşter.

Conducerea liceului a luat legătura cu părinţii elevii atât telefonic cât şi printr-o înştiinţare scrisă despre situaţie, eleva urmând să beneficieze de consiliere din partea unui cadru didactic.

Citește și: Surpriza lui Iohannis! Planul din spatele ușilor închise! Cum va juca în ecuația Kovesi

Potrivit reprezentanţilor IŞJ Maramureş, profesorul Bogdan Paşca are o vechime în activitate de zece ani, iar în urma verificărilor a îndeplinit baremul testelor psihologice anuale şi putea să profeseze. Profesorul a precizat conducerii liceului că eleva pe care ar fi sărutat-o se afla într-un impas moral şi încerca să o susţină, conform IŞJ.

Imaginile cu profesorul care ar fi sărutat o elevă au apărut în mediul on-line.

Citește și: Ingrid Mocanu o face ‘praf’ pe Kovesi, dar și pe susținătorii ei: ”Păi, măi slugi ordinare (sau Slujiri ordinare)…” .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.