Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Mama unei victime din Colectiv a fost jefuită în spital: I-au furat ultimele amintiri

Mama unei victime din Clubul Colectiv a fost jefuită în spital. Paul Alexandru Georgescu, una din cele 63 de victime ale incendiului din clubul Colectiv a lăsat în spatele lui o mamă îndurerată. Femeia a fost jefuită cu câteva zile înainte de Crăciun, în spitalul unde este în continuare internată iubita tânărului.

Mamei i-a fost furat telefonul mobil la Spitalul Bagdasar Arseni, unde se află internată Raluca, prietena fiului ei. Femeia a povestit întâmplarea pe Facebook, unde a făcut un apel către persoanele care o pot ajuta să-și recupereze telefonul. Furtul telefonului este dureros, întrucât mama avea salvate în acesta poze cu fiul ei și prietena acestuia.

Citeşte şi: Miron Cozma s-a ales cu dosar penal de Craciun

"Din păcate mai există asemenea oameni! In noaptea de 20 spre 21 (n.r decembrie) mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9, spitalul Baltazar Arsenie (n.r Bagdasar Arseni) unde o supravegheam pe Raluca care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv. Stiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, "omul de bine", a intrat in timpul nopții în salon și a sustras telefonul.

Citeşte şi: Rusia ataca sistemul anti racheta din Romania. E o incalcare grava

Aparatul în sine nu mai este la modă, dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex' și Duț pe care nu le-am descărcat. Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul. Vă mulțumesc!", a spus femeia conform evz.

Vezi şi: Ultimii răniţi de la Colectiv, externaţi. Işi vor petrece Crăciunul acasă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.