Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltator: Politician italian SE LAUDA ca a BATUT un roman pe strada

bataie

Un politician italian se lauda pe pagina sa de Facebook ca a batut un cetatean roman si chiar se da exemplu, indemnandu-i si pe altii sa faca la fel ca el. Politicianul, Anthony Aliano, este membru al Consiliului municipal al orasului italian Montesilvano.

"Astăzi (vineri - n.red.), în timp ce mergeam spre serviciu, un român cred (aşa părea după limbajul vulgar) îmi traversează strada cu un câine mare care îl trăgea înainte cu viteză, iar el, nereuşind să se sincronizeze cu trecerea mea, îmi trage un şut puternic în maşină.

Morala fabulei: am coborât din maşină şi i-am aplicat doi pumni de calitate superioară si i-am spus: când am fost eu în România cu serviciul (timp de şase luni), m-au tratat rău, deşi am fost respectuos. Noi, în Italia, vă permitem să staţi pe străzi, să furaţi, să comiteţi violuri, infracţiuni, să prostituaţi minori.. Dar istoria se va schimba !!! (...) PS. Acum, să spuneţi că sunt eu rasist!", a scris politicianu italian pe pagina sa de Facebook, potrivit PrimaDaNoi.it citat de Antena3.

Politicianu sustine ca nu ii este rusine pentru gestul sau, pe care l-a facut cu satisfactie si spera sa fie un model si pentru alti politicieni

"L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!", a raspuns politicianul italianla un comentariu lasat la postarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.