Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR: sala de mese a bolnavilor de la Psihiatrie, transformată în frizerie de asistenți - FOTO

https://www.igj.ro
Frizerie

Asistenții medicali de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu-Jiu au transformat sala de mese în frizerie.  Doi asistenți medicali au fost fotografiați în momentul în care se tund în sala de mese a bolnavilor. Cei doi chiar se bucură că sunt fotografiați. Asistentul medical principal Alexandru Crăciun este tuns în sala de mese de către colegul său Gheorghe Popescu, potrivit igj.ro.

Citește și: Ministru PSD contrazice teoria ALDE la prezidențiale: Avem mulți candidați cu potențial

Asistentul care beneficiază de servicii de înfrumusețare este acoperit cu un cearșaf din dotarea spitalului. Foarte important de ştiut este faptul că asistenții medicali și tot personalul de la Psihiatrie beneficiază de sporuri consistente care ajung la 90%, pentru că își desfășoară activitatea într-un astfel de mediu.

Cei doi sunt asistenţi medicali asistenți lucrează la Secția Psihiatrie. Conducerea spitalului a început o anchetă administrativă în acest caz.

"Din informațiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secția Psihiatrie, iar noi, ca și conducători de instituție, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină și am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfășurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus președinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfășurare, comisia își face treaba și așteptăm să primim raportul de verificare", a spus Gigel Capotă, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, potrivit Mediafax.

Citește și: Mișcare de ultima oră a falsului medic italian - Matteo Politi cere să fie eliberat din arest

Scandalul vine la câteva zile de la apariția unor înregistrări în care bolnavii sunt umiliţi şi puşi să se dezbrace, spre amuzamentul cadrelor medicale. La nici o săptămână de la scandalul provocat de o înregistrare video în care trei pacienți de la Psihiatrie, aproape dezbrăcați, se sărută și se mângâie printr-un grilaj metalic, Spitalul de Urgență din Târgu Jiu a intrat din nou în atenţia autorităţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.