Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLUȚIONAR! Facebook introduce o nouă funcţie ce poate schimba complet experienţa utilizatorului

facebook mobil

Facebook introduce o nouă funcţie ce poate schimba semnificativ experienţa de utilizare, potrivit Business Magazin. Reţeaua de socializare Facebook este o modalitate eficientă de a afla ce mai fac prietenii, rudele, ce poze mai publică şi pe unde se mai duc, însă, acum, Facebook este oarecum limitat în a-ţi arăta conţinut nou de aceea gigantul american introduce o nouă funcţie săptămâna aceasta numită Explore Feed, un News Feed alternativ.

Spre deosebire de News Feed, în Explore Feed găsim postări, articole, poze şi clipuri video din surse de conţinut pe care încă nu le urmărim. Totuşi, reţeau de socializare ţine cont de like-urile, şi activitatea utilizatorului sugerându-i conţinut care i-ar putea plăcea.

Astfel, Facebook personalizează conţinutul pe care îl afişează în Explore Feed pe baza tiparului de utilizare observat anterior, like-urile şi postările distribuite de-a lungul timpului influenţând conţinutul apărut în acesta. Acest lucru înseamnă şi că „orizontul” de conţinut rămâne în continuare la alegerea algoritmilor Facebook, care ascund sau scot în faţă postări folosind criterii care nu sunt cunoscute şi nu pot fi controlate de utilizator în mod direct.

Noua secţiune Explore Feed poate fi găsită în lista Explore afişată în dreapta Fluxului de Știri principal, după ce folosim butonul „See More” pentru a afişa elementele rămase ascunse.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.