Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolut lansează Consultantul Robo în România, pentru portofolii de investiţii automatizate şi personalizate

play.google.com
revolut

Revolut a lansat Consultantul Robo pe piaţa locală, care ajută clienţii să economisească timp şi să automatizeze investiţiile, pornind de la nevoile şi obiectivele lor investiţionale, scrie Agerpres.

Conform unui comunicat al fintech-ului, consultantul Robo asigură un management continuu al portofoliului şi ajută clienţii să investească într-un portofoliu divers.

Disponibil din secţiunea de Investiţii din aplicaţie, consultantul propune mai multe recomandări utilizatorilor pe baza profilului lor personal stabilit după ce aceştia răspund la mai multe întrebări legate de obiectivele lor financiare şi toleranţa la risc.

Odată ce un client depune bani în portofoliu, consultantul îi investeşte automat pe piaţă şi monitorizează şi gestionează continuu portofoliul clientului, în funcţie de tipul de recomandare pentru care a optat. Suma minimă a investiţiei iniţiale pentru a avea acces la serviciile consultantului robotizat este de 100 euro. De asemenea, serviciul presupune şi o taxă anuală de administrare a portofoliului de 0,75% din valoarea portofoliului, percepută în fiecare lună.

Clienţii pot configura transferuri recurente

Clienţii pot configura transferuri recurente către portofoliul lor constituit conform recomandării consultantului şi în acest fel îşi vor putea mări portofoliul cu o frecvenţă predefinită, ajutându-i să investească în mod regulat şi să reducă impactul volatilităţii preţurilor pe termen scurt.

Consultantul Robo va reechilibra automat portofoliile clienţilor în funcţie de performanţa activelor din portofoliu şi va efectua revizuiri periodice pentru a menţine toleranţa la risc a clienţilor şi a atinge obiectivele setate pentru portofoliu.

"Suntem încântaţi să adăugăm Consultantul Robo în portofoliul nostru de servicii de tranzacţionare. Ştim că mulţi dintre clienţii noştri nu au timp să gestioneze un portofoliu sau să investească în titluri individuale. De fapt, 53% dintre clienţii intervievaţi anul trecut au spus că pur şi simplu nu ştiu de unde să înceapă când vine vorba de investiţii. Consultantul Robo a fost creat pentru a face investiţiile mai accesibile şi pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a-şi pune banii să lucreze pentru ei, cu ajutorul unei soluţii personalizate şi automatizate, care elimină bătăile de cap. În prezent, lucrăm intens să lărgim gama de oportunităţi de investiţii disponibile prin Consultantul Robo şi pentru a integra mai multe instrumente de planificare financiară", a declarat Rolandas Juteika, Head of Wealth and Trading (EEA) la Revolut.

Revolut a adăugat o serie de alte produse şi instrumente de investiţii

Revolut a mai adăugat recent o serie de alte produse şi instrumente de investiţii pentru clienţii din SEE, cum ar fi acţiuni ale companiilor listate pe bursele europene sau abonamentul Trading Pro, conceput pentru traderii avansaţi, care pot beneficia de comisioane cu discount, limite la ordin pentru valori mai mari, instrumente analitice avansate sau o versiune adaptată pentru desktop, Trading Terminal.

Revolut le oferă clienţilor acces la peste 2.200 de acţiuni listate pe bursele americane, mai mult de 220 de acţiuni de pe bursele europene şi 270 de fonduri tranzacţionate la bursă (ETF), direct în aplicaţie.

Serviciile de investiţii pentru clienţii din SEE sunt oferite de Revolut Securities Europe UAB ("Revolut"), o companie de investiţii autorizată şi reglementată de Banca Lituaniei. La fel ca în cazul oricărei investiţii, acesta este un capital expus riscului.

Revolut este o bancă licenţiată, care ajută utilizatorii să îşi folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Regatul Unit, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, 35 de milioane de clienţi din lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut pentru a realiza mai mult de o jumătate de miliard de tranzacţii pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.