Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolut lansează o versiunie dedicată copiilor și adolescenților

www.travelfree.com
card revolut

Revolut aduce pe piaţă o versiune rebranduită a produsului său dedicat copiilor şi adolescenţilor cu vârste între 6 - 17 ani, respectiv Revolut <18, un cont pentru juniori, conectat la contul părintelui sau tutorelui, conform unui comunicat al companiei.

Anterior denumit Revolut Junior, Revolut <18 le va oferi tinerilor utilizatori şi ocazia de a-şi exersa creativitatea prin personalizarea cardurilor pe care le deţin, design-ul acestora putând fi îmbogăţit cu desene, texte şi emoji.

Folosind sisteme de securitate care acoperă procesele etapă cu etapă şi funcţii de control al cardurilor din aplicaţie, tinerii deţinători de conturi Revolut îşi pot urmări în siguranţă activitatea de pe smartphone şi pot primi alerte instantanee de cheltuieli pentru a respecta bugetul. De asemenea, aplicaţia încurajează tinerii să îşi formeze obiceiuri financiare sănătoase, cum ar fi să-şi seteze obiective de economisire. În plus, o notificare instantanee este trimisă pe telefonul părintelui sau tutorelui atunci când este utilizat cardul <18 ani.

Părinţii şi tutorii pot stabili o "zi de plată" obişnuită pentru a vira banii de buzunar, dar pot şi să stabilească provocări la a căror îndeplinire juniorul va primi recompense. Pentru activităţile realizate alături de prieteni, o funcţionalitate nou introdusă le va permite adolescenţilor să facă transferuri personale de fonduri cu alţi utilizatori Revolut <18, conform Agerpres.

"Suntem încântaţi să le prezentăm clienţilor actuali şi viitorilor utilizatori produsul Revolut <18. Noua cromatică şi design-ul proaspăt vin în întâmpinarea unei diversităţi de gusturi şi pretenţii, specifice vârstelor cărora li se adresează acest produs. Le-am cerut clienţilor să îşi spună părerea în legătură cu modalităţile prin care am putea să facem produsul nostru pentru tineri mai uşor de personalizat şi mai aproape de modul în care generaţiile tinere se exprimă prin design. De aceea, am dat o tentă mai matură noului card şi aplicaţiei Revolut <18, făcând din acesta un produs care evoluează în acelaşi timp cu utilizatorii", a declarat Tara Massoudi, General Manager pentru Produsele Premium Revolut.

La nivel global peste 1,6 milioane de clienţi folosesc contul Revolut Junior, iar peste 170.000 sunt utilizatori din România, care de acum vor deveni posesori de conturi Revolut <18. Potrivit unui studiu realizat de Revolut împreună cu Reveal Marketing Research, în România, 77% dintre români consideră că un copil ar trebui să aibă acces la un card începând cu vârsta de 11 ani, iar 20% ar oferi un card copilului de la vârsta de 11 ani. 19% dintre respondenţi apreciază că vârsta potrivită pentru ca un copil să înceapă să îşi gestioneze banii personali este între 6-10 ani, 31% între 11-15 ani şi 46%, după împlinirea vârstei de 16 ani. Părinţii cu vârste cuprinse între 25-34 de ani sunt cei mai dispuşi să le dea mai multă autonomie copiilor în a-şi gestiona fondurile, chiar de la vârsta de 6-10 ani (21%), în timp ce categoria 45-54 ani vede ca fiind potrivită vârsta de 16 ani pentru a da mai multă libertate financiară copiilor (49%).

Cardul Revolut <18 este gratuit, iar contul asociat poate fi creat direct din aplicaţie de părinţii sau tutorii care deţin conturi Revolut. Aplicaţia poate fi descărcată pe telefonul mobil de către tânărul utilizator pe baza unui cod QR generat în aplicaţia adultului care solicită crearea contului Revolut <18. Cardul poate fi utilizat şi independent faţă aplicaţie, în cazul în care copilul nu deţine un telefon mobil. Părinţii/ tutorii pot crea până la maximum cinci conturi Revolut <18, în funcţie de tipul de plan deţinut.

O altă noutate este că un adolescent îşi poate crea singur un cont, cu acordul părintelui sau al tutorelui şi cu condiţia ca tânărul să aibă cel puţin vârsta consimţământului pentru prelucrarea datelor (16 ani). În celelalte cazuri, doar părintele sau tutorele va putea crea contul Revolut <18, din aplicaţie.

Revolut este prima super-aplicaţie financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să îşi folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, peste 20 milioane de clienţi din lume, din care mai mult de 2 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 250 de milioane de tranzacţii pe lună.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienţii de pretutindeni să-şi menţină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiaţi, oriunde s-ar afla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.