DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Revoluţionarii lui Iliescu sar la gâtul lui Ghiţă

scrisoare lord 89

O organizaţie a revoluționarilor timișoreni în atacă dur pe deputatul Sebastian Ghiță, după ce acesta a cerut retragerea lui Ion Iliescu din PSD. Membrii Lojei de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989, constituită din asociații de revoluționari înființate până la data de 30 decembrie 1992, i-au transmis lui Ghiţă, sâmbătă, o scrisoare deschisă.

"Noi, revoluționarii, cei care prin jertfă de sânge am aprins flacăra revoltei în Decembrie 1989, am declanșat lupta împotriva comunismului și dictaturii, cu surprindere și indignare am privit declarațiile și acuzele incalificabile, total nefondate, pe care le-ați adus la adresa domnului Președinte Ion Iliescu – liderul recunoscut și de necontestat al Revoluției Române din Decembrie 1989.

Ne simțim jigniți și înjosiți acum, în anul 25 al Revoluției, tocmai de către unul dintre recunoscuții și dovediții profitori, beneficiar al profundelor schimbări ce au adus libertatea și demnitatea pe pământul României, cocoțat pe listele partidului pe care azi îl reneagă.

Pentru noi, revoluționarii, este cu atât mai surprinzătoare această atitudine, afișată de unul dintre cei care până astăzi a făcut parte din singurul partid – PSD, ce a acordat respectul cuvenit înfăptuitorilor Revoluției Române.

Este meritul acestui partid, al Președintelui său fondator, de a fi înscriși la loc de cinste în însăși statutul formațiunii politice, revoluționarii și problematica lor, creând o structură în cadrul partidului și o lege prin care sunt acordate respectul și recunoștința față de eroii Revoluției Române din Decembrie 1989.

Declarațiile Dvs., venite acum când ne pregătim să aniversăm 25 ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu vă fac cinste și nu vă onorează, aducând o nemeritată pată asupra celor care au înlăturat, chiar cu prețul vieții, comunismul din România", se arată în textul scrisori deschise, citate de presa locală.

Documentul este semnat de președintele LORD, Vasile Covaci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.