Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rex Tillerson a ajuns, în SECRET, în România

Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis Rex Tillerson

Rex Tillerson, secretarul Departamentului de Stat al SUA, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în România! Conform unor surse, vizita este una secretă și survine după ce Tillerson a fost într-un turneu în Asia. Demnitarul american va fi întâmpinat la aeroport de Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe.

Șeful Departamentului de Stat al SUA a plecat din Myanmar și a aterizat la București, unde se va întâlni cu omologul său, Teodor Meleșcanu. Cel mai probabil, Tillerson va rămâne până joi în România.

Secretarul Tillerson va innopta la Bucuresti la intoarcerea din calatoria pe care a efectuat-o in Asia. El nu are niciun program oficial in Romania, anunță biroul de Presa al Ambasadei SUA.

Totuși... sunt informații că sunt programate o serie de întâlniri neoficiale care ar putea avea legătură cu situația complicată din Orientul Mijlociu și Ucraina, dar și ”Problema” sistemului de rachetă american Patriot dezvoltat de Ratheon.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.