Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat şi a avariat 20 de autovehicule, o hală şi anexe

Inundatie resita

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparţinând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 maşini şi două TIR-uri, a inundat o hală şi mai multe anexe ale societăţii comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Cătălin Sion.

Potrivit sursei citate, cauzele incidentului ar putea fi uzura bazinului sau defecţiunea unui robinet, scrie agerpres.ro.

"În urma verificărilor la faţa locului s-a constatat că avarierea s-a produs în urma uzurii morale a acestui bazin sau a defecţiunii tehnice a unui robinet. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Valoarea aproximativă a pagubelor este în curs de stabilire. Oricum este o pagubă foarte mare. Acel rezervor aparţinea unui operator economic, o fabrică de conserve', a declarat Cătălin Sion.

El a precizat că evenimentul a avut loc sâmbătă, când printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul că în curtea unei societăţi comerciale din zona industrială a municipiului Tecuci un bazin de apă a cedat şi un val de apă a avariat maşini şi a inundat o hală, o curte şi nişte anexe ale fabricii.

"A fost vorba despre un bazin de apă de 1.000 metri cubi care a cedat. Era pe jumătate cu apă, iar apa care s-a revărsat a afectat 18 maşini aparţinând operatorului economic în cauză şi unor persoane fizice, dar şi două TIR-uri. Au fost afectate şi o curte, o hală de circa 100 metri pătraţi şi câteva anexe. S-a intervenit cu motopompe şi două autospeciale pentru evacuarea apei", a spus Sion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.