Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultate negative pentru COVID-19 după testările pe secţiile de cardiologie şi medicină internă ale SJU Miercurea Ciuc

Pinterest
coronavirus

Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc a anunţat, marţi, că rezultatele după procesul de testare pentru COVID-19 a pacienţilor şi angajaţilor de pe secţiile de cardiologie şi medicină internă s-au dovedit a fi negative.

"S-a încheiat procesul de retestare pe Secţia cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi nu s-au depistat noi infecţii cu SARS-CoV-2. Nu sunt cazuri pozitive nici pe Secţia medicină internă a spitalului. Toate rezultatele s-au dovedit negative după procesul de retestare a pacienţilor şi angajaţilor de pe Secţia cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc", se arată în comunicatul de presă remis de unitatea spitalicească, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide .

Pe Secţia cardiologie, au mai rămas internaţi doi pacienţi, care urmau să fie externaţi în cursul zilei de marţi, după care se va începe dezinfectarea tuturor saloanelor şi a spaţiilor de pe secţie.

Începând de miercuri, se vor interna din nou pacienţi pe această secţie şi îşi va începe activitatea şi ambulatoriul de cardiologie.

Pacienţii programaţi pe perioada suspendării activităţii vor fi contactaţi telefonic şi reprogramaţi.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

"Este o uşurare pentru toţi, situaţia actuală arată că am reuşit să stopăm infecţiile pe aceste secţii. Precauţia însă rămâne prioritară, trebuie să respectăm toate măsurile de prevenţie", a declarat managerul spitalului, Konrad Judit.

Pe secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc dedicate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus se află internaţi, la această dată, 50 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19 şi 14 suspecţi, iar în unitatea exterioară, pentru cei asimptomatici sau cu simptome uşoare ale infecţiei, sunt internate 14 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.