Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultatele de miercuri din preliminariile Ligii Campionilor

champions league

Miercuri au avut loc celelalte 7 meciuri din prima manșă a turului II preliminar din UEFA Champions League. Spre deosebire de ziua de marți, una în care am avut parte de surprize de proporții, de această dată favoritele și-au făcut treaba. Printre ele s-a aflat și Ludogorets, formație la care sunt legitimați și 3 jucători români.

Campioana Bulgariei a trecut cu 2-0 de Mladost Podgorica, la capătul unei partide în care Cosmin Moți a fost integralist, Claudiu Keșeru a fost introdus pe teren abia în minutul 80, iar Andrei Prepeliță a fost rezervă neutilizată. De altfel, Moți a fost și cel care a deschis scorul, dintr-o lovitură de la 11 metri. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 26, de către Lukoki.

Cel mai spectaculos meci al zilei a avut loc la Ljubljana, acolo unde Olimpia a fost învinsă de Trencin cu 4-3. Adversară a Stelei de anul trecut a condus cu 4-0 încă din minutul 33, dar slovenii au revenit și chiar au forțat egalarea în prelungirile partidei.

FC Copenhaga a obținut cea mai clară victorie a serii, 3-0 pe terenul nord-irlandezilor de la Crusaders. Tot 3 goluri a marcat și Rosenborg cu Norrkoping, însă a și primit unul. Partizani Tirana și Ferencvaros au remizat, 1-1, același rezultat fiind înregistrat și între Dundalk și F Hafnafjordur. Singura partidă fără gol a fost cea dintre Zalgiris Kaunas și Astana. Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare, pe 19 și 20 iulie, scrie digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.