Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare vor fi afișate marți

titularizare

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluționarea contestațiilor depuse de profesori vor fi afişate, marți, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației, potrivit datelor calendarului de examen emis de MEN, scrie Mediafax.

Marți se vor afișa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, ca urmare a soluționării contestațiilor depuse de profesorii care au susținut acest examen.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

Contestaţiile au fost depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene marţi, 23 iulie, după afişarea primelor rezultate, până la ora 21:00, şi miercuri, 24 iulie, până la ora 15:00

Citește și: CNAIR a primit o ofertă pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Înainte de contestații, rata notelor peste 7 obţinute de candidaţii care au participat la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2019 este, înainte de contestaţii, de 46,86%, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

Procentul notelor între 5,00 şi 7,00 este înainte de soluționarea contestațiilor de 34,04%, iar cel al notelor sub 5 este 19,10%.

La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 23.572 de candidaţi. „În centrele de evaluare au fost notate 19.556 de lucrări, întrucât: 3.960 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 24 de candidaţi au fost eliminaţi şi lucrările a 32 candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Educației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.