Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezumat VIDEO | Misiune îndeplinită pentru Rednic: UTA zdrobește Gloria Buzău la baraj și rămâne în Superliga

Ultima partidă a sezonului, contând pentru ultimul loc vacant din Superliga s-a jucat duminică la Arad, unde UTA din localitate a învins pe Gloria Buzău, cu 4-1 (1-0), reușind să-și păstreze astfel locul pe prima scenă fotbalistică a României.

După ce în prima manșă a barajului, jucată la Buzău, s-a încheiat cu o remiză albă (0-0), în meciul de la Arad gazdele jucat cu avantajul terenului propriu, în fața unui stadion alb-roșu plin, notează Mediafax.

Primul gol a fost marcat cu capul în minutul 16 de Postolachi, din fața porții, după o centrare din corner, de pe partea dreapă.

Buzoienii au avut și ei șansele lor de a marca, dar până la pauză nu au valorificat ocaziile create. Keșeru putea majora avantajul arădenilor înainte de intrarea la vestiare, dar a trimis pe lângă poartă.

Chindriș a făcut 2-0 la 4 minute după revenirea pe teren, după o fază suspectă inițial de offside. Același Chindriș a marcat pentru 3-0, în minutul 65, cu o lovitură de cap deviată, după centrarea din flancul stâng trimisă de Apostol.

Postolachi a ratat apoi singur cu portarul Rusu, înainte ca Valentin Alexandru să reducă diferența dintr-o lovitură liberă deviată de un om din zid (3-1, min. 68).

Postolachi nu a mai irosit apoi ocazia de 4-1, în minutul 80. Rusu a gafat, pasând greșit lui Stahl la marginea careului propriu. Acesta l-a servit altruist pe Postolachi, care a reușit dubla.

Tabela a fost închisă de Otele, în minutul 89, cu un șut pe jos de la 20 de metri, lângă bară, nigerianul consfințind scorul final de 5-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.