Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rick Perry, secretarul american al Energiei, a fost chemat la audieri în cazul anchetei Trump; Oficialul refuză să se prezinte

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rick Perry

Rick Perry, secretarul american al Energiei, a fost invitat la audieri în Camera Reprezentanților în cazul anchetei care ar putea conduce la demiterea preşedintelui Donald Trump, însă oficialul a anunțat că refuză să participe la audieri secrete, informează postul CNBC, potrivit Mediafax.

Interacţiunile preşedintelui Donald Trump cu Ucraina pentru investigarea afacerilor familiei lui Joseph Biden sunt obiectul unei anchete a mai multor comisii din Camera Reprezentanților, controlată de opoziția democrată.

"Secretarul nu va participa la o procedură inchizitorială secretă unde este interzisă prezența consilierului juridic ai agenției", a declarat Shaylyn Hynes, purtătorul de cuvânt al Departamentului Energiei.

Citește și: Donald Trump l-a nominalizat pe Chad Wolf la funcția de secretar interimar pentru Securitate Internă

"Dacă comisia este interesată să efectueze o procedură serioasă poate trimite secretarului o invitaţie de a participa la o audiere publică, unde consilierul Departamentului poate fi prezent şi la care poporul american poate asista", a completat Hynes.

Perry, care a anunţat recent că se va retrage din funcţie, este implicat în această anchetă întrucât el a condus delegaţia americană prezentă la ceremonia de învestire a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, înlocuindu-l pe vicepreşedintele Mike Pence.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.