Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ringier România a cumpărat toate acţiunile portalului Imobiliare.ro şi a schimbat directorul general

iquads
Ringier

Ringier România a achiziţionat toate acţiunile companiei care deţine site-ul Imobiliare.ro, la patru ani după preluarea pachetului majoritar de acţiuni ale societăţii comerciale, potrivit unui comunicat remis luni de Ringier România.

După achiziţionarea pachetului de acţiuni deţinute de cei trei fondatori ai Imobiliare.ro - Adrian Erimescu, Ciprian Gheran şi Radu Andrei, Ringer România a devenit singurul proprietar al portalului, care are în baza de date anunţuri despre mai mult de 120.000 de proprietăţi şi peste 1,7 milioane de vizitatori unici pe lună, menţionează sursa citata de agerpres,

Înţelegerea de vânzare dintre Ringier România şi cei trei fondatori a inclus schimbarea de către Ringier România a directorului general al portalului. Noul director general este Dan Puica, anunţă Ringier România. Noul director general va prelua poziţia de la actualul director general, Adrian Erimescu, pe data de 7 septembrie, potrivit comunicatului.

Dan Puica este un manager cu experienţă şi rezultate semnificative în sectorul marketplace-urilor digitale, se precizează în comunicat. Anterior a fost director general al platformei de recrutare Bestjobs.eu şi managerul secţiunii de imobiliare a OLX România, precum şi director financiar al grupului.

Directorul pentru Pieţe Globale al Ringier AG, Robin Lingg, a precizat că site-ul achiziţionat va beneficia de investiţii.

"Fondatorii Imobiliare.ro, dimpreună cu excelenta lor echipă, au construit un produs cu înalte performanţe şi cu potenţialul de a aduce la un cu totul alt nivel de digitalizare business-ul de imobiliare din România. Cu ajutorul investiţiilor noastre adiţionale accelerăm acest proces şi întărim compania. Vom crea valoare adăugată prin extragerea sinergiilor dintre Imobiliare.ro şi celelalte produse din portofoliul nostru din Europa, Asia şi Africa. Aş vrea să le mulţumesc celor trei fondatori pentru încrederea şi imensul suport pe care ni le-au acordat în aceşti ani şi pentru foarte bună cooperare. Ne-am întâlnit că parteneri de afaceri şi ne despărţim ca prieteni", a declarat directorul pentru Pieţe Globale al Ringier AG, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.