Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ringul de box s-a mutat în sala de curs! Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Neamţ - Pumni în gură şi genunchi în stomac / VIDEO

facebook.com
creta carte bataie

O bătaie dincolo de orice imaginaţie a avut loc între două eleve de la Colegiul Tehnic "Ion Creangă" din Târgu-Neamţ. Zeci de pumni în faţă şi genunchi în stomac şi-au împărţit cele două fete, filmate şi încurajate de colegii lor.

Contactat telefonic de presa locală, după ce a văzut filmarea, prof. Gheorghe Apetrei, directorul liceului, a declarat: “Este un eveniment cu adevărat regretabil, trebuie identificată clasa în care a avut loc altercaţia, care sunt protagoniștii și cu siguranță se va face o anchetă. Principalii vinovați sunt cei care au participat, dar și cei care au filmat și postat filmulețul în care starea de violență fizică se manifesta. Cu siguranţă măsurile disciplinare vor fi aplicate în conformitate cu regulamentele școlare precum și regulamentul intern. În funcție de rezultatele comisiei ce se va întruni, se poate ajunge chiar şi la exmatricularea celor vinovaţi. Până în acest moment, acest act de violență se pare că a fost ținut secret, lucru de care se face vinovat întreg colectivul de elevi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.