Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Riposta Kievului: După atacul masiv al rușilor, forțele ucrainene au lovit pe teritoriu rus (FOTO)

kursk

Un bărbat și o femeie au fost răniți în urma bombardării satului Tetkino din regiunea Kursk de către Ucraina; victimele au fost spitalizate, a anunțat guvernatorul regiunii, Roman Starovoit, potrivit Ria Novosti.

„Astăzi, satul Tetkino din districtul Glușkovski a fost din nou sub tirul intens al artileriei. Zona distileriei a fost bombardată de partea ucraineană, au fost înregistrate șase lovituri, iar un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire de apartamente cu două etaje. Potrivit rapoartelor preliminare, două persoane au fost rănite: un bărbat cu răni de șrapnel și o femeie cu arsuri, ambele spitalizate. Toate serviciile de urgență sunt la fața locului, pompierii se luptă cu focul”, a scris Starovoit pe canalul său Telegram.

Potrivit rușilor, districtul Glușkovski, care include satul Tetkino, a fost în mod repetat sub tirul Ucrainei. Astfel, în timpul bombardamentului de la Tetkino, pe 6 octombrie, un pensionar de 72 de ani a murit din cauza unui atac de cord. În plus, la 19 mai, doi bărbați au fost atacați în Tetkino: unul a fost ucis, iar celălalt a fost spitalizat cu răni de șrapnel.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.