Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RISC EPIDEMIOLOGIC LA TRIBUNALUL BUCUREȘTI!Ședințele de judecată din penal SUSPENDATE pentru verificarea unui posibil inculpat infestat cu coronavirus

portal.just.ro
tribunalul bucuresti

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că toate ședintele de la secțiile Penale ale Tribunalului București sunt suspendate pentru a se verifica dacă unul dintre cei judecați într-un dosar penal este sau nu suspect de infestare cu coronavirus.

Potrivit surselor citate justițiabilii sunt întrebați cu privire la starea de sănătate recentă și se caută acest caz despre care s-ar fi aflat în timpul unei ședințe de judecată de joi.

Facem mențiunea că la acest moment instanța bucureșteană nu confirmă dar nici nu infirmă pe linie oficială aceste detalii totul provenind din punct de vedere informativ din declarații ale unor surse judiciare.

Sursele citate nu au putut preciza contextul în care s-a a rezultat informația existenței unei posibile persoane judecate care ar putea fi infestată cu virusul chinezesc dar confirmă că ședințele sunt suspendate la momentul publicaării acestei știri pentru verificări amănunțite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.