Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Risc însemnat de avalanşă în munţii Bucegi şi Făgăraş - Salvamontiştii au montat indicatoare de avertizare

avalansa

Salvatorii montani anunţă că, în această perioadă, este risc însemnat de producere a unor avalanşe în Masivul Bucegi şi în Munţii Făgăraş. În Braşov, salvamontiştii au montat panouri de avertizare, care avertizează asupra pericolului, notează news.ro.

Conform salvatorilor montani, în această perioadă riscul de producere a unor avalanşe în Bucegi şi Făgăraş este cotat cu 3 din 5, reprezentând risc însemnat.
„Având în vedere observaţiile şi măsurătorile nivometeorologice realizate de ANM, condiţiile meteorologice precum şi stratul de zăpadă depus în ultima perioadă vă recomandăm să vă informaţi despre starea vremii înainte de a alege un traseu turistic, să ascultaţi sfaturile şi recomandările salvatorilor montani şi să evitaţi să vă deplasaţi în zone cu risc de avalanşă”, transmis, sâmbătă după amiază, oficialii Salvamont Braşov.
Aceştia precizează că  salvatorii din cadrul formaţiei Salvamont Victoria a Serviciului Public Judeţean Salvamont - Salvaspeo Braşov au desfăşurat în ultimele zile mai multe acţiuni de patrulare preventivă în Munţii Făgăraş şi au montat indicatoare cu “PERICOL DE AVALANŞĂ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.