Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Riscul investițiilor în criptomonede! Terra Luna se prăbușește cu 98% într-o singură noapte: Mi-am pierdut economiile vieții

gadget.ro
terra luna criptomoneda

Prețul criptomonedei Terra (LUNA) a scăzut cu peste 99 la sută, distrugând averea investitorilor cripto, conform independent.co.uk.

Terra, care s-a clasat printre primele 10 cele mai valoroase criptomonede din lume, a scăzut miercuri sub 1 USD, după ce a atins vârful aproape de 120 USD luna trecută. Alte monede par, de asemenea, să aibă probleme pe fondul unei scăderi la nivelul pieței .

Majoritatea pierderilor au fost realizate peste noapte, cu o scădere a prețului cu 98% în doar 24 de ore.

Prăbușirea dramatică a însemnat că capitalizarea sa de piață a scăzut de la peste 40 de miliarde de dolari la doar 500 de milioane de dolari, ceea ce a dus la pierderi fără precedent pentru investitorii într-o criptomonedă de top.

„Mi-am pierdut toate economiile vieții”, a scris un membru al sub-Reddit r/TerraLuna. „O cumpărasem pe Luna la 85 de dolari, nu știu ce să fac.”

Un altul a scris că au pierdut 15.000 de dolari după ce nu și-au vândut participațiile pentru un profit substanțial atunci când se tranzacționa cu peste 100 de dolari luna trecută.

„Ar fi trebuit să scot bani când erau 100 de dolari, atunci aș fi crescut cu 25.000 de dolari”, a scris utilizatorul Reddit No-Forever. „Dar am devenit lacom în speranța de a obține mai mulți bani, astfel încât să îmi pot permite măcar un avans pentru o casă pentru familia mea. Bănuiesc că atunci nu există casă și economii.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.