Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

River Plate are un nou antrenor. Martin Demichelis a fost instalat pe banca tehnică

infobae.com

Format ca fundaş la River Plate între 1998 şi 2003, Martin Demichelis s-a întors la Buenos Aires pentru a-şi lansa cariera de antrenor principal, anunță news.ro.

Fostul internaţional argentinian (41 de ani, 51 de selecţii, 2 goluri) a acceptat să-l succeadă lui Marcelo Gallardo, câştigător a 14 titluri în opt ani. Bayern Munchen, a cărui echipă de rezervă era condusă de Demichelis din primăvara lui 2021, a anunţat acest lucru luni într-un comunicat de presă.

"Am venit în Europa ca jucător de la River la Bayern în 2003, acum merg pe sens invers ca antrenor. Ce poveste de necrezut! Sunt mândru că am făcut parte din familia Bayern de două ori (2003-2010 ca jucător, 2019-2022 ca antrenor) şi aş dori să mulţumesc tuturor celor care mi-au făcut posibil acest lucru şi care mi-au susţinut. Părăsesc acest club cu multă recunoştinţă în inima mea şi acum aştept cu nerăbdare marea sarcină a celui de-al doilea club al meu inimă", a spus Demichelis.

Pe banca rezervelor lui Bayern, Martin Demichelis a terminat pe locul secund în Liga Regională Bavareza sezonul trecut şi îşi lasă echipa pe locul cinci în acest sezon. Clubul german i-a anunţat înlocuitorul: Holger Seitz, membru al stafului clubului din 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.