Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

River Plate va folosi un jucător de câmp accidentat pe post de portar în Copa Libertadores

www.publika.md
River Plate

Echipa argentiniană River Plate este devastată de epidemia Covid-19 atât de mult încât nu mai are un portar disponibil pentru a înfrunta formaţia Independiente Santa Fe, în etapa a V-a a fazei grupelor Copei Libertadores, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

Mai rău, River Plate are doar zece fotbalişti capabili să joace în acest meci. Dintre cei indispobibili, doi jucători sunt accidentaţi şi 25 sunt pozitivi cu virusul Sars-Cov-2.

Prin urmare, clubul a făcut o cerere către CONMEBOL (Confederaţia sud-americană de fotbal) pentru a putea încorpora un portar în lot. O cerere refuzată, deoarece, conform regulamentului, sunt necesari cel puţin şapte jucători pentru ca meciul să se dispute.

Citește și: INTERCEPTARE Avertismentul CODAT dat de 'cârtița' de la CI șefului de la Permise Suceava...

Antrenorul Marcelo Gallardo a încercat să-l pună pe mijlocaşul Enzo Perez în poartă, la antrenament. Victimă a unei entorse la muşchiul ischiogambier drept la ultima partidă, el ar trebui să fie portarul în meciul împotriva echipei columbiene, pentru a putea juca 11 contra 11.

River Plate ocupă locul 2 în Grupa D cu 6 puncte, la egalitate cu Atlético Junior din Columbia (5 jocuri), şi nu îşi poate permite să piardă acest joc. Lider este echipa braziliană Fluminense (5 jocuri), cu 8 puncte, iar Santa Fe este pe 4, cu două puncte. Doar primele două clasate trec în faza eliminatorie.

Meciul River Plate - Independiente Santa Fe este programat miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.