Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rizea (PSD): Solicit doamnei Gorghiu sa ceara scuze emigratiei romanesti

cristian rizea

Candidatul PSD pentru primaria sector 5 este in razboi deschis cu co-presedintele PNL Alina Gorghiu si cel care se prefigureaza a fi contracandidatul sau, Ovidiu Raetchi. In cel mai recent comunicat de presa al sau, el il critica pe Raetchi pentru ca ar fi lipsit de la votul pentru dublarea numarului de parlamentari de Diaspora.

"Solicit doamnei Gorghiu sa explice public de ce PNL a sabotat DIASPORA in Parlamentul Romaniei. De fiecare data, doamna Gorghiu si domnul Raetchi se dau de ceasul mortii cand vine vorba de Diaspora. Dar atunci cand trebuie sa voteze TRADEAZA Diaspora. Dovada: cresterea numarului de parlamentari pentru Diaspora. La vot au lipsit, culmea, doi deputati PNL de Diaspora. Domnul Raetchi, deputat pentru Israel si Orientul Mijlociu, si domul Mircea Lubanovici, deputat pentru SUA si Canada, provenit din vechiul PDL. Dezvaluirea este facuta de un ziar din Diaspora, Gazeta Romaneasca de Roma, de unde citez: “Votul la care au lipsit a inceput la ora 13:19, iar ambii votasera un alt amendamnent la ora 13:08. Au disparut la cel mai important amendament, dupa doar 11 minute. Suspect, s-au reintors la urmatorul vot, care a avut loc la ora 14.46.”

Solicit doamnei Gorghiu sa ceara scuze emigratiei romanesti si sa le spuna clar in fata ca, de fapt, i-a mintit!", afirma Cristian Rizea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.