Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc acuză că 'virusul amneziei' umblă liber prin Cotroceni

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc (PSD), acuză o „diversiune” a președintelui Klaus Iohannis în chestiunea proiectului de autonomie a Ținutului Secuiesc și punctează ironic că nu știe dacă sunt teste pentru „virusul amneziei” în acest context.

Vezi si: Se precipită scandalul din PSD: Viorica Dăncilă reacționează la epistola lui Paul Stănescu și îl atacă și pe Klaus Iohannis .

„Astăzi, la ora 19.30, cetățeanul Iohannis ne-a anunțat că a luat act de decizia Senatului: că PSD a respins legea privind Ținutul Secuiesc, așa cum trebuie să facă orice om obișnuit. Pe de altă parte, e suprinzător că Președintele României nu știa că Biroul Permanent al Senatului a fost convocat la ora 10.00 pentru ora 13.00, iar plenul la ora 14.00. Așa că, emfaza de a anunța că Senatul nu ar fi respins astăzi proiectul de lege fără imboldul prezidențial privind Ținutul Secuiesc nu este decât o altă diversiune, așa cum președintele ne-a obișnuit în ultimele zile.

Sigur, președintele ne-a mai spus prin februarie că virusul COVID 19 e o banală gripă și a vrut să închidă școlile până în septembrie văzând un experiment inexistent în Franța. Nu știu dacă avem teste pentru virusul amneziei, dar eu îmi amintesc destul de bine că președintele și-a început diversiunea zilei la ora 12.30, când deja o țară întreaga știa că la ora 14.00 va fi plenul Senatului cu un singur punct pe ordinea de zi”, a scris Robert Cazanciuc pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Pneumolog garantează că apa și sarea ajută în lupta cu coronavirus: Cum ne sterilizăm căile respiratorii / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.