Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc, despre derapajul verbal al lui Romaşcanu: 'Când oamenii greşesc şi recunosc greşeala, cred că merită o şansă'

Agerpres
Robert Cazanciuc

Preşedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat că Lucian Romaşcanu şi-a cerut scuze pentru faptul că a înjurat, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul PSD. El a adăugat că atunci când oamenii îşi recunosc greşeala, merită o şansă, iar din punctul său de vedere acest incident este închis.

„Şi-a cerut scuze pentru o discuţie privată care a apărut în spaţiul public”, a afirmat Robert Cazanciuc, vineri la sediul PSD din Kiseleff, potrivit news.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Întrebat dacă e suficient că şi-a cerut scuze Lucian Romaşcanu, Cazanciuc a răspuns: „Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Romaşcanu dacă e suficient sau nu. Şi-a cerut scuze domnul Romaşcanu. Pentru orice greşeală atunci când îţi ceri scuze, îi iertaţi sau nu dumneavoastră?”.

„Atunci când oamenii greşesc şi recunosc greşeala cred că merită o şansă, mai ales că nu se întâmplă foarte des. Domnul Romaşcanu are o relaţie foarte bună cu presa. Vine din rândul presei. Din punctul meu de vedere acest incident este închis”, a completat Cazanciuc.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu şi-a cerut public scuze, după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul PSD, neştiind că microfoanele lavalierei sunt pornite. El a adăugat că era totuşi „în spaţiu privat” şi „într-o conversaţie privată” care nu ar fi trebuit să fie făcută publică. Acesta a mai spus că această scăpare de limbaj a venit pe fondul demisiilor din partid din ultima perioadă.

Lucian Romaşcanu a avut o scăpare de limbaj, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul PSD. Acesta a afirmat, fără să ştie că microfoanele sunt pornite, „Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, potrivit unei înregistrări difuzate de Epoch Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.