Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert De Niro îl ironizează din nou pe Trump - A apărut în rolul procurorului special Robert Mueller la Saturday Night Live

www.eonline.com
robert de niro

Actorul Robert De Niro a apărut în rolul procurorului special Robert Mueller, „bau-bau din dulap”, la emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

De Niro şi-a făcut apariţia dintr-un dulap într-un sketch ce i-a avut drept ţintă pe Donald Trump şi tensiunea dintre preşedintele american şi Mueller, ale cărui investigaţii au pus presiune pe mulţi dintre asociaţii şefului de la Casa Albă.

Alex Moffatt a jucat rolul Eric Trump, iar Mikey Day pe cel al lui Donald Trump Jr., care îi citeşte fratelui său povestea „Twas the Night Before Christmas.”

Personajul lui De Niro a fost prezentat ca „bau-bau din dulap”, pentru a-l convinge pe Eric Trump să participe la investigaţia lui asupra campaniei prezidenţiale din 2016 şi a speculaţiilor privind implicarea Rusiei.

„Sunt eu, Robert Mueller, prietenul de la muncă al tatălui tău”, a spus personajul lui De Niro celui interpretat de Moffatt.

Actorul Jason Momoa, starul filmului „Aquaman” al Warner Bros., a găzduit ediţia de sâmbătă a emisiunii la care a cântat grupul Mumford and Sons.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.